15-jarige voetganger 79ste verkeersdode

1507

Op vrijdag 15 december is de 15-jarige Chaniva Atipa in het verkeer omgekomen bij een aanrijding. De politie van het ressort Uitvlugt kreeg de melding van de aanrijding en deed de plek aan voor onderzoek.

Ter plaatse is de vrouwelijke bestuurder aangetroffen alsook het meisje dat is aangereden. Het verplegend personeel van de ter plekke verschenen ambulance gaf door dat het verkeersslachtoffer geen teken van leven meer vertoonde. De ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat Chaniva door haar moeder tegenover haar woning aan de Kabbesstraat is afgezet. De 15-jarige meisje heeft zonder op te letten, de straat overgestoken.

Met het overlijden van het verkeersslachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 79. Het ontzielde lichaam van het meisje is voor obductie in beslag genomen.