Onderzoek naar meerdere slachtoffers van aangehouden verkrachter

1389

De 23- jarige Edgard J. is op donderdag 14 december aangehouden door het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) en de Recherche van Regio Midden, wegens het verkrachten van een aantal jonge vrouwen en jeugdigen.

Edgard reed in een witte personen auto en oerde een gelegenheid af, zodra hij een jonge vrouw alleen zag lopen. Hij sleurde zijn slachtoffer in het voertuig en haalde het vuistvuurwapen tevoorschijn als de slachtoffer zich niet rustig hielden. Onder begeleiding van het wapen bracht hij zijn slachtoffers naar afgelegen gebieden, waar hij de jonge vrouwen verkrachtte.

Indien de jonge vrouwen dit zouden aangeven bij de politie, zouden zij dood geschoten worden, aldus de verdachte. Op verschillende politiebureaus hebben meer dan vier slachtoffers aangifte gedaan. Het vermoeden bestaat dat er meer slachtoffers zijn.

De verdachte is voor verdere onderzoek overgeeragen aan de recherche van Regio Midden. Hierbij worden alle slachtoffers opgeroepen zich aan te melden om aangifte te doen.

Edgar is na afstemming van een lid van het Openbaar Ministerie opgesloten.