17-jarige bromfietser na aanrijding overleden in het ziekenhuis

1591

De 17-jarige Mitchel die op maandag 7 december in botsing kwam met twee personenauto’s aan de Malangweg is op maandag 18 december in het ziekenhuis overleden. Onderzoek wees uit dat de bromfietser en een van de personenauto’s dezelfde rijrichting hadden. Zij kwamen vanuit de Wilhelminaweg richting de Vredenburgweg. De andere personenauto reed in tegengestelde richting.

Op een gegeven moment haalde Mitchel die vergezeld was van een duo-rijder zijn voorrijder aan de rechterzijde in. Hij kwam in botsing met zijn tegenligger. De bromfietser met zijn 14-jarige duorijder Sahiel S. slingerde terug op hun rij helft, waarbij het tweetal onderschept werd door het andere voertuig dat door hen was ingehaald.

Zowel de bromfietser als de duorijder liepen zware letsels op en waren niet aanspreekbaar. Per ontboden ambulance zijn beide gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij werden ter verpleging op de afdeling Intensive Care opgenomen. Mitchel overleed op 18 december in de ziekeninrichting. Sahiel is nog opgenomen in het ziekenhuis.

Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van Mitchel stijgt de verkeersbarometer landelijk naar 80. De materiële schade aan de voertuigen is aanzienlijk. Beide bestuurders die niet onder invloed van alcohol verkeerden, zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.