First Lady doneert pakketten namens de Sheng Long Company

1010

first-lady2-640x427First Lady Ingrid Bouterse- Waldring werd wederom door de Sheng Long Company uitgenodigd om pakketten te doneren aan verschillende instellingen. Dit gebeurde op 21 december op het terrein van de onderneming. Directeur Xie Da begrijpt dat heel wat mensen in het land het moeilijk hebben, en is daarom blij dat hij met deze donatie de instellingen die het moeilijk hebben kan helpen.

Dit is de negende keer dat het bedrijf goederen doneert aan sociale instellingen. De gedoneerde goederen zijn allemaal afgestemd op de verschillende behoeften en bestaan niet alleen uit producten afkomstig van het bedrijf. De First Lady deed de overhandiging samen met de directeur, de onder directeur en een vertegenwoordiger van de Chinese Ambassade. Zestien instellingen kregen onder andere Surinaamse melk, kip, olie, aardappelen, waspoeder, kerstbrood, volwassen pampers, nursing pads en water overhandigd.

Daarnaast heeft de de directeur ook twee elektrische bromfietsen tentoongesteld. Het ligt in de bedoeling dat de bromfiets onderdelen naar Suriname worden gehaald en hier worden geassembleerd. Hiermee wordt er ook werkgelegenheid in Suriname gecreëerd, daarna ziet de directeur de potentie om ook verder in Zuid Amerika te exporteren.

Zuwena Marte algeheel coördinator van “Stichting Het Blauwe Nest”, een woon en zorgcentrum voor kinderen vanaf 18 jaar zegt dankbaar te zijn voor deze geste van Sheng Long. De stichting is zelf ook afnemer bij het bedrijf en heeft de samenwerking altijd als prettig ervaren.