Hekkensluiter Deva Boys verliest ook van ACoconut

805

ACoconut vs. Deva Boys 3 7 jan 2018De laatste plaats bezetter van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) Tweede Divisie competitie, Deva Boys heeft zondag in het Ramkhelawan sportcomplex de inhaalwedstrijd tegen ACoconut verloren. Na een 1-0 ruststand won ACoconut met 5-0.

Delano Vrede maakte voor ACoconut de eerste goal. Na rust nam Nawalka Tooy twee doelpunten voor zijn rekening en ook Saferio Finisie was eenmaal trefzeker. ACoconut is met deze overwinning geklommen naar de tweede plaats met 15 punten uit 7 wedstrijden.

Het schema van de inhaalwedstrijd: Deva Boys vs. Happy Boys op donderdag 11 januari in het Dr.Ir.F.Essed stadion om 20.00u.

Wedstrijdschema SVB (Surinaamse Voetbal Bond) 2e Divisie speelronde 8: Jong Aurora vs. Kamal Dewaker op zaterdag 20 januari in het NGVB stadion om 16.30u, Happy Boys vs. Tahiti op zaterdag 20 januari in het Meerzorg stadion om 16.30u.

Santos vs. Flora op zaterdag 20 januari in het A.Pierkhan stadion om 16.30u, ACoconut vs. Slee Jr op zondag 21 januari in het Ramkhelawan sportcomplex om 16.30u, Broki vs. Deva Boys op zondag 21 januari in het NGVB stadion om 16.30u.

De topscorers: Milroy Jones van Flora met 12 dlp, Moegabe Chaslie van KD met 8 dlp, Xaviero Perk van Santos met 5 dlp, Delano Vrede van ACoconut met 5 dlp, Armando Lugard van Jong Aurora met 4 dlp, Theodorus Dors van Santos met 4 dlp.