Auto vermoedelijk in brand gestoken

914

Op vrijdag 5 januari is een auto die in een inrit stond geparkeerd geheel afgebrand.

De politie van Flora en de Brandweer deden na de melding van de autobrand de plek aan. Daar aangekomen stond de auto in lichterlaaie. De brandweer kon slechts na blussingswerkzaamheden verrichten. Volgens verklaring van één van de bewoners waren zij in diepe rust. Op een bepaald moment hoorde hij een geknetter en nam een kijkje. De bewoner zag toen dat bedoeld voertuig in lichterlaaie stond en schakelde de politie in.

Bij een ingesteld onderzoek is een stuk lap aan een brandstoftank aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat de auto in brand moet zijn gestoken.

Er zijn nog geen verdachten aangehouden. De politie van Flora en de afdeling Forensische Opsporing zijn belast met het onderzoek in deze zaak.