Pasgeboren kindje in een emmer gevonden

3040

Op maandag 8 januari 2018 heeft de politie van resort Kwatta een melding ontvangen. Het ging om een baby die in het verzorgingsgebied Kwatta, aan de Rumulusweg, gevonden is. Na enkele dagen een bepaald geluid opgemerkt te hebben, besloten de buurtbewoners op het geluid af te gaan. Gewikkeld in een plastiekzak, troffen zij een pasgeboren kindje in een emmer.

De politie werd meteen ingeschakeld, nadat het bleek dat het kind nog in leven was. De baby is van het mannelijk geslacht en is vermoedelijk vijf dagen oud. Hij is overgebraht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo.

De politie doet een beroep aan een ieder die informative kan verschaffen over vrouwspersoon die zwangers zijn geweest en iets verdachts merkt. Deze informative mag doorgespeeld worden aan de politie van ressort Kwatta. 436132, is het telefoonnummer. De Centrale Meldkamer is ook te bereiken op 115 en ook op de gratis tiplijn 179. Met behulp van uw informatie kunnen wij achterhalen wie de meoder van dit kind is.