President Bouterse brengt bezoek aan Tapanahonygebied

745

De president van de Republiek Suriname, Z.E. Desi Delano Bouterse, heeft oog en oor voor elke Surinamer. Ook voor de Surinamers in de verre gebieden van ons land. Het beleid van de regering is daarom ook gericht om de noden en behoeften van deze Surinamers in kaart te brengen en gezamenlijk te werken aan de ontwikkeling van deze gebieden. Met het oog hierop vertrok de de regeringsleider naar het Tapanahonygebied in het district Sipaliwini.

De president maakte van deze gelegenheid gebruik om als nationale leider de aanwezigen op te roepen om een goede samenwerking te hebben onderling. Dit is volgens het staatshoofd van eminent belang voor de ontwikkeling van het dorp. President Bouterse sprak de bewoners aan nadat hij warm onthaald is in dit Inheems dorp.

De districtscommissaris August Badoo apprecieert de rol die hem door de president is toebedeeld om het werk in dit gebiedsdeel van ons land te trekken. De president gaf aan de bewoners van dit gebied pakketten die hij speciaal voor hen meenam. Vanavond heeft de president samen met de stamhoofden van de negen dorpen in dit gebied een Gran krutu.