Auto inbreker betrapt onder voertuig

715
African American in Prison

De 45-jarige Jai B. werd op donderdag 25 januari aangehouden voor auto inbraak door de politie van Flora. In de vroege ochtend begaf Jai zich op een terein waarop voertuigen geparkeerd stonden. Hij was bezig onder een van de voertuigen die te demonteren. De alerte buurtbewoner merkte het op en schakelde meteen de politie in. Toen de wetsdienaren waren gearriveerd, troffen ze Jai onder het voertuig aan. De verdachte nam de benen na de politie gezien te hebben.

De politie ging achterna, maar was toch genoodzaakt een waarschuwingsschot te lossen om hem tot andere gedachten te brengen, alwaar het is gelukt hem in de boeien te slaan. De slachtoffer deed aangifte van diefstal, toen zij had opgemerkt dat de zijspiegels van enkele voertuigen waren weggenomen. Jai ontkende zich schuldig gemaakt te hebben aan deze strafbare feiten. Hij is in verkezering gesteld na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.