Ministerie van Volksgezondheid organiseert Planningsworkshop

532

De afdeling planning van het ministerie van Volksgezondheid heeft een tweedaagse planningsworkshop georganiseerd.
De workshop, die op 6 en 7 februari 2018 plaatsvond, was een vervolg van de in december georganiseerde Sustainable Development Goals (SDG) meeting. Het is tevens onderdeel van een planningscyclus van het ministerie, waarbij de SDG’s centraal staan. Dit alles draagt bij aan het jaarprogramma en de begroting van het ministerie voor het jaar 2019.

Het is de bedoeling dat de begroting gekoppeld is aan de diverse programma’s, die worden uitgevoerd vanuit de afdeling Planning. Hierdoor kan de uitvoering vlotter verlopen.
Voor deze workshop zijn er verschillende stakeholders en organisaties uitgenodigd. De selectie is gebaseerd op programma’s die worden uitgevoerd in samenwerking met het ministerie. Onder de deelnemers bevonden zich vertegenwoordigers van afdelingen en instanties die een nauwe samenwerking en link hebben met de afdeling planning. Enkele van de deelnemers waren het ’s Lands Hospitaal en het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG).