Randjietboys Sneldam toernooi 2018

562

Damvereniging Randietboys zal onder auspiciën van Surinaamse Dambond een Sneldamtoernooi organiseren op zondag 11 februari. Dit toernooi is een warming-up en geldt als voorloper op de te houden persoonlijk Surinaams Kampioenschap Dammen.

Er zal gespeeld worden volgens het Zwitsers systeem. Het nieuw SKD 2018 toernooi systeem zal als pilot bij deze sneldam toegepast worden. Het is een open toernooi waarbij een ieder kan meedoen. Er zijn naast trofeeën ook geldprijzen ter beschikking gesteld door sponsoren. Er zal ook voor de jeugd beneden de 17 jaar een aparte sneldam toernooi georganiseerd worden. Uiteraard zullen de top U17 jeugddammers alleen bij de senioren kunnen meedoen.

Het toernooi wordt georganiseerd te Jabar Imamdi Sportcomplex aan de Ramsoedweg. De inschrijving is vanaf 09:30u tot en met 10:30u en de wedstrijden starten om 11:00u. Systeem: Zwitsers in 7 of 9 ronden afhankelijk van de aantal spelers. Er zijn naast trofeeën ook geldprijzen ter waarde SRD 1000 ter beschikking gesteld. De damvereniging Randietboys wil met dit toernooi een bijdrage leveren om de damsport te promoten bij vooral de jeugddammers.

Surinaamse Dambond

Bron: SMEsport