Onschuldige familie bedreigd door dronkaard

956

Op 27 januari 2018 werd Frits S. van 38- jarige leeftijd aangehouden door de politie van Zanderij.

Frits schold een man en twee vrouwen uit op een adres. Hij heeft ze bedreigd met de dood en brandstichting. De politie werd ingeschakeld. Deze man, die namelijk teveel gedronken had, was op zoek naar zijn telefoon en vermoedde dat de drietal deze gestolen heeft. Op een gegeven moment zocht hij naar een stuk hout en daarmee zwaaide hij richting de man en de twee vrouwen. De vrouw heeft aangifte gedaan tegen Frans op het politiebureau.

Toen de wetsdienaren op de plek arriveerde werd Frits meteen aangehouden. Uit onderzoek blijkt dat hij op een verkeerd adres is geweest. Hij had alcohol tegoed bij het juiste adres. Hij ontdekte dat hij zijn mobiele telefoon kwijt was nadat hij de plek verliet. De verdachte keerde terug om zijn telefoon maar de situatie liep uit de hand door zijn dronkenschap, hij was op een verkeerd adres.
De man en de vrouwen werden valselijk beschuldigd van diefstal en werd ook nog eens bedreigd met de dood.

In overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Frits S. achter de tralie.