Arief Salarbaks kampioen Randjietboys Sneldam toernooi 2018

768

Wedstrijdmoment sneldam 2018 RandjietboysArief Salarbaks is op zondag 11 februari 2018 kampioen geworden van het Randjietboys Sneldam toernooi 2018. Op de tweede plaats eindigde de top jeugd speler Arwien Bhagwandas en nummer drie werd Moentazali Nazir.

De top 5 zijn: 1. Arief Salarbaks, 2. Arwien Bhagwandas, 3. Moentazali Nazir, 4. John Schmeltz, 5. Stanley Moetoer. De nummers 1 tot en met 5 geld hebben naast prachtige trofeeën ook geldprijzen gehad van totaal SRD 1000,=.

Ook bij jeugd werd er een U17 Sneldam toernooi georganiseerd. De kampioen is ook naar verwachting geworden Pawan Basdewsing, omdat de meeste top jeugddammers als Quincy Ngawikromo, Arwien Bhagwandas, Nawien Loedoer, Rohan Doergamisier en Dewanand Ori bij de senioren hadden meegedaan. Deze jeugd dammers beweren ervaring op te willen doen bij zulke sneldam toernooien met de senioren. De jeugd top 3 hebben prachtige trofeeën gehad.

De top 5 U17: 1. Pawan Basdewsing, 2. Orpheo Saaki, 3. Nenthel Markus, 4. Roedhrani Basdewsing, 5. Mordino Maasi. Bij dit sneldam toernooi werd het nieuw SKD systeem gehanteerd en gezegd mag worden dat het systeem geslaagd is. De uitslagen en ranglijsten werden pas na de laatste ronde bekend gemaakt. Iedereen was tevreden over de uitslagen en niemand klaagt meer over weggeef partijen. Op zondag 18 februari zal de SDB starten met de voorronde van SKD 2018.