Minister van Sport- en Jeugdzaken lanceert website zangvogel bond

545

Met een druk op de knop heeft de minister van Sport- en Jeugdzaken, Joan Dogojo, als eerste toegang gehad tot de website van de Surinaamse Zangvogel Bond. Met deze handeling vond de officiële lancering van de site plaats op 15 februari 2017.

Op 17 oktober aanstaande viert de zangvogel bond haar 55ste jaardag. De website moet een behalve een overzicht van de activiteiten ook meer bekendheid geven aan de zangvogelsport bij zowel de nationale als de internationale gemeenschap. De bond wenst nog meer bezoekers, waaronder toeristen, aan te trekken, bij de toernooien en evenementen op het onafhankelijkheidsplein.

De minister gaf aan zeer ingenomen te zijn met het initiatief van de website. Zij is van mening dat die zeker zal bijdragen tot de promotie van de sport en ook de participatie hieraan vergroten. Zij beloofde haar ondersteuning aan de toernooien.

Hieronder de link naar de website
www.surinaamsezangvogelbond.com