Minister Dogojo brengt bezoek aan Sports Hall of Fame

711

Minister Joan Dogojo van het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken heeft een eervol bezoek gebracht aan de Stichting Sport en Documentatie Centrum, Guno Hoen. Het bezoek aan de Sports Hall of Fame Suriname welke gehuisvest is in het Surinaams Olympisch Comité gebouw, gebeurde op donderdag 15 februari.

Het bestuur van de stichting heeft de minister ingewijd in de ontstaansgeschiedenis van dit initiatief. Zij is onder de indruk van de elektronische mediatafel waarin de database van onze sporthelden is opgeslagen. De bewindsvrouw benadrukte dat een bezoek van de basisscholen aan de Sports Hall of Fame niet zou mogen uitblijven. Het is daarom belangrijk dat er een interdepartementale benadering gekozen wordt om dit mogelijk te maken. Tijdens het bezoek is er ook gesproken over de samenwerking tussen de stichting en het ministerie. De stichting heeft de mogelijkheid aangeboden om een vertegenwoordiger van het ministerie te plaatsen in het bestuur.