Motor Surveillance Dienst beboet verkeersovertreders

960

De Motor Surveillance Dienst (MSD) heeft in de week van 28 januari tot zondag 3 februari verkeersdeelnemers voor diverse overtredingen beboet.

Voor het rijden zonder de veiligheidsgordel om zijn er zes autobestuurders staande gehouden en proces-verbaal aangezegd. Zestien bestuurders die kans hebben gezien door het roodlicht te rijden zijn ook op de bon geplaatst.

Bij controle van de autobescheiden bleken vijfentwintig van de bestuurders die zijn staande gehouden hun voertuig niet ter herkeuring te hebben gebracht, terwijl acht automobilisten zonder het voertuig te hebben verzekerd aan het verkeer hebben deelgenomen. Bij het niet verzekeren van het voertuig wordt dit op kosten van de bestuurder weggesleept van de openbare weg.

Ook degene die handmatig belden in het verkeer, ontkwamen niet aan het oog van de wetsdienaren.

De politie doet wederom een beroep op verkeersdeelnemers om de documenten van hun voertuigen eerst te controleren alvorens deel te nemen aan het verkeer.