Robinhood verslaat PVV en verstevigd koppositie

623

Robinhood heeft bij de start van de vijftiende speelronde SVB (Surinaamse Voetbal Bond) Eerste Divisie competitie de ploeg van PVV met 2-1 verslagen. In het Dr.Ir.F.Essed stadion stond de rood groene formatie nog met 1-0 voor tijdens rust.

Voor de koploper was Roxey Fer tot tweemaal toe trefzeker, terwijl Virgill Najoe het enige doelpunt scoorde voor de politie. Ivanildo Rozenblad miste in deze wedstrijd nog een penalty voor Robinhood. Laatstgenoemde ploeg staat nu op 34 punten uit 14 wedstrijden.

Wedstrijdschema: SNL vs. Transvaal op donderdag 22 februari in het A.Kamperveen stadion om 20.00u. WBC vs. Voorwaarts op vrijdag 23 februari in het A.Kamperveen stadion om 20.00u, Leo Victor vs. Nishan 42 op vrijdag 23 februari in het Dr.Ir.F.Essed stadion om 20.00u, Inter Moengotapoe vs. Notch op zaterdag 24 februari in het R.Brunswijk stadion om 16.30u, Botopasi vs. Papatam op zaterdag 24 februari in het A.Kamperveen stadion om 16.30u. West United is vrijgesteld voor deze ronde.

De topscorers: Regillio Abiting van Transvaal met 12 dlp, Ivanildo Rozenblad van Robinhood met 9 dlp, Giovanni Drenthe van WBC met 8 dlp, Ivenzo Comvalius van Transvaal met 8 dlp, Kareem Kwassie van Inter Moengotapoe met 7 dlp, Jelany Djemesi van Robinhood met 7 dlp, Raoul Rosebel van Robinhood met 6 dlp, Galgyto Talea van Notch met 7 dlp, Virgill Najoe van PVV met 7 dlp, Garvey Kwelling van Notch met 6 dlp.

Bron: SMEsport