Twee vrouwen aangehouden voor wederzijdse mishandeling

584

Op dinsdag 13 februari heeft de politie van het ressort Latour twee vrouwen aangehouden voor wederzijdse mishandeling.

De 19-jarige Queen S. en Davina P. (28) vlogen elkaar op de bewuste dag, tijdens een woordenwisseling, in het haar. Beide vrouwen hebben een liefdes relatie met dezelfde man. Bij het tegenkomen van elkaar ontstond er een ruzie die uitmondde in een vechtpartij.

De ene beet de ander in de borst, terwijl de andere zijn rivaal beet in de wangen. De kemphanen zijn door de politie aangehouden voor wederzijdse mishandeling.

Uit het onderzoek is komen vast te staan dat er nog een derde vrouw in het spel is van de man.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de vechtersbazen vanwege de wederzijdse mishandeling die niet van dien aard zijn, na verhoor, heengezonden. De man zal worden opgeroepen door de politie voor de verdere afhandeling van de zaak.