Natio U15 & U17 verslaan Frans Guyana op eerste speeldag

674

De U15 en U17 nationale jeugd selecties van Suriname hebben beiden op de eerste speeldag van het jaarlijkse uitwisselingsprogramma tussen Frans Guyana en Suriname gezegevierd. Onze U15 selectie won met 3-0, terwijl de U17 selectie met 2-1 te sterk was.

Beide wedstrijden tegen de Frans Guyanese selecties werden donderdag in het Dr.Ir.F.Essed stadion afgewerkt. Voor de Surinaamse U15 selectie waren Joel Matabadal, Jamaal Elsenhout en Gabriel de Mees trefzeker: 3-0. Dimitrio Andro van Suriname kreeg in deze wedstrijd nog de rode kaart.

In de U17 wedstrijd vonden Donnevan Rellum en Johan Lisse het net. Zes minuten voor tijd scoorde Thierry Lange het enige doelpunt voor Frans Guyana: 2-1.

Op zaterdag 24 februari komen de selecties wederom tegen elkaar uit. Om 15.00u U15 Suriname vs. U15 Frans Guyana en om 16.30u U17 Suriname vs. U17 Frans Guyana. De speellokatie is het Emile de la Fuente Sportcentrum.