Rotondes krijgen grote Surinaamse vlaggen

735

Bij haast alle rotondes is in verband met de herdenkingsdag van de Revolutie op 25 februari, de grote Surinaamse vlag gehesen. Dit vond plaats op zaterdag 24 februari 2018 met militaire ceremonie.

Deze activiteit is gedaan vanuit de Wegenautoriteit Suriname in samenwerking met het Korps Politie Suriname en het Nationaal Leger zegt Diantih Graanoogst-Soekha, public relations officer van de Wegenautoriteit Suriname in gesprek met het Nationaal Informatie Instituut.

De vlaggen komen te staan bij de rotondes van de Dokter Sophie Redmondstraat tegenover het Kabinet van de Vice President, aan de Jagernath Lachmonstraat en aan de Van ‘t Hogerhuysstraat tegenover de Wijdenboschbrug. Graanoogst geeft verder aan dat de vlaggen onderhouden zullen worden door de Wegenautoriteit.