(Ex)partner kwestie oorzaakt vechtende mannen

715

Op maandag 19 februari raakte de politie van ressort Rijsdijk geconfronteerd met een geweldpleging. Het ging hierbij, na aangifte te hebben gedaan, om 42-jarige Arnold M. die mishandeld werd door de 26- jarige Leroy P. en de 34-jarige Lesley C. Toen de politie bezig was met de aangifte die Arnold deed tegenover de andere manspersonen, gaf hij aan dat een van de mannen de ex-partner is van zijn vrouw.

De tegenpartij werd ook aangehoord. De twee mannen, Leroy en Lesly verklaarden tegenover de politie, dat zij in gevecht waren geraakt, omdat zij hem wilden aanspreken om zijn ex-vrouw niet meer op te bellen. Arnold, de aangever, zou een dag voor het gevecht, zijn ex-vrouw R. meerdere malen hebben opgebeld. In opdracht van de hulp officier zijn de drie mannen als verdachten van werderzijdse mishandeling aangemerkt. Zij hebben allemaal letsels aan elkaar toegebracht.

De drie verdachten zijn ingesloten, na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie. Arnold is door de politie vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp voor medische behandeling. Ook de politie van ressort Zanderij heeft vaak ruzies tussen Arnold en zijn ex-partner moeten behandelen. De vrouw gaf aan dat zij constant last van Arnold had.