Voorwaarts en Botopasi delen punten

523

Voorwaarts, de oudste voetbalvereniging van Suriname, en Botopasie zijn donderdagavond bij de aanvang van de vijftiende speelronde Surinaamse Voetbal Bond (SVB) Eerste Divisie competitie niet verder gekomen dan een gelijkspel.

In het Dr.Ir.F.Essed stadion kwamen ploegen niet verder dan een 1-1 gelijke stand. Bij rust stond Botopasi nog met 0-1 voor. Met dit gelijkspel zijn de respectievelijke plaatsen op de ranglijst voor beide clubs ongewijzigd gebleven. Botopasi staat op de achtste plaats met zeventien punten uit veertien wedstrijden. Voorwaarts eveneens met zeventien punten staat op plaats nummer negen, maar heeft er vijftien wedstrijden op zitten.

Wedstrijdschema: Robinhood vs. Leo Victor op zaterdag 03 maart in het Dr.Ir.F.Essed stadion om 19.00u, Transvaal vs. Notch op zondag 04 maart in het A.Kamperveen stadion om 18.00u, West United vs. WBC op zaterdag 03 maart in het L.Vriesde sportcomplex om 16.30u, SNL vs. Inter Moengotapoe op zondag 04 maart in het Dr.Ir.F.Essed stadion om 16.30u. Papatam is vrijgesteld voor deze speelronde.

Transvaal speler Regillio Abiting is met veertien doelpunten de topscorer in de Eerste Divisie competitie.

Bron: SMEsport.