Simson Gym werkt Club Fight Night “The Making of the Champs” af

1037

Simson Gym heeft zaterdagavond zijn Club Fight Night “The Making of the Champs” afgewerkt. Een kickboks gala waarbij er nieuwelingen aan bod zijn gekomen. Volgens Simson Gym topman Angelo Simson heeft dit junioren gala een driedelig doel gehad.

“De nieuwe vechters die er pas zijn en graag eens kampioen willen worden kregen hun vuurdoop door voor het eerst in het bijzijn van een publiek een wedstrijd te draaien, de tweede doel was fundraisen omdat de Simson Gym vechters voor het afwerken van een kickboksgala binnenkort richting New York Verenigde Staten zullen afreizen, en als derde doel wilden wij onze jongeren stimuleren zodat zij in zichzelf leren investeren en eens in hun leven kampioen worden”, aldus Angelo Simson.

Volgens Angelo Simson is het belangrijk dat zijn organisatie over wat financien kan beschikken, omdat profileren vanuit een ontwikkelingsland een vechter voor meerdere drempels komt te staan alvorens zo iemand de top kan bereiken. Behalve Simson Gym vechters deden er ook vechters van Sparimakka mee aan dit evenement. “De skills, reacties van de vechters en het opvolgen van instructies waren voor mij de meest belangrijke aandachtspunten van de avond”, zei Angelo Simson verder.