Coroniaanse vrouwen in de bloemetjes gezet door first lady

531

In verband met de herdenking van de dag van de vrouw, die elk jaar internationaal op 8 maart wordt herdacht heeft de First Lady, Ingrid Bouterse-Waldring, 200 Coroniaanse vrouwen blij gemaakt met een voedselpakket. Dit jaar staat de dag van de vrouw in het teken van gelijkwaardigheid voor zowel man als vrouw.

De presidentsvrouw doet een dringend beroep op alle Surinaamse vrouwen om elkaar waar nodig, te ondersteunen en niet in de steek te laten. De FirstLady gaf verder aan de vrouwen in ons kokosdistrict mee om samen een vuist te maken. Op die manier zal het makkelijker zijn om hun doel te bereiken.

Remie Tarnadi, districtscommissaris van Coronie stelt het op prijs dat de FirstLady de vrouwen in zijn district, dit jaar in de bloemetjes heeft gezet. Volgens de burgervader staat het district in de startblokken om de agrarische sector een boost te geven. “Alle neuzen moeten in 1 richting om de doelen die nog gerealiseerd moeten worden te bereiken”, geeft de burgervader aan.