Aanpak Mangolaan langverwachte belofte

757

“We hebben jarenlang hierop gewacht, en kijken uit naar het moment wanneer het opgeleverd wordt”, dit zeiden enkele (buurt) bewoners van de Mangolaan. Op vrijdag 9 maart jongstleden is het startsein gegeven voor de rehabilitatie van deze weg.

Melvin Bouva, vicevoorzitter in De Nationale Assemblée (DNA) sprak over een moment van een belangrijke belofte die nu serieus aangepakt wordt. “Als volksvertegenwoordiger uit deze buurt te zijn geweest, heb ik vaak moeten aanhoren wat voor probleem de Mangolaan was”, gaf de vicevoorzitter aan. Hij bedankte de bewoners dat ze desondanks geloof bleven behouden en hoopt dat zij de nodige ondersteuning zullen geven en meewerken aan het realiseren van dit project. Santosh Soman, directeur Civieltechnische werken bij het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C) gaf aan dat er als eerst naar het rioleringsprobleem is gekeken en deze is goed in kaart gebracht door het ingenieursbureau en designteam van Dallian. “Vanuit het ministerie is de voorwaarde gesteld dat in de eindsituatie de wegontwatering goed geregeld zal moeten zijn”, verklaarde de directeur. Naast het asfalteren van de weg en een goede riolering zal er ook een voetpad en drempels worden aangelegd.