China doneert Ebikes aan KPS

1002

De Volksrepubliek China heeft op dinsdag 13 maart 2018 vier Ebikes geschonken aan het Korps Politie Suriname (KPS). De Chinese Ambassadeur Zhang Jinxiong die de Ebikes overdroeg aan de waarnemend korpschef van het Korps Politie Suriname, Commissaris van politie Antonio Chin, merkte op dat China zich ook in het jaar 2018 zal blijven inzetten voor het verstevigen van de samenwerking tussen het KPS en China.

De Ambassadeur is zeer verheugd en hoopt dat de Ebikes als instrument zullen bijdragen aan de criminaliteitsbestrijding.

De waarnemend korpschef, Commissaris Antonio Chin die de sleutels van de E-bikes heeft ontvangen uit handen van de Ambassadeur, ziet deze schenking als zeer positief. De korpschef gaf aan dat de Ebikes voor surveillance zullen worden ingezet.

De Chinese delegatie bestond naast de Ambassadeur uit
de Chief Political Section, dhr. Feng Jinping en de Chief Administration, dhr. Shaohua Bu.