SURVOS ontvangt sportmateriaal

553

De voorzitter van de Surinaamse Volleybal school (SURVOS), Eric Aikman, heeft vandaag sportmateriaal in ontvangst genomen uit handen van de directeur van Sportzaken, Luciano Mentowikromo. De volleybalschool is reeds 2 jaar actief in het volleybal gebeuren. Sedert 2015 is de groep uitgegroeid tot 24 pupillen in de leeftijdsgroep 5 tot 12 jaar. De pupillen krijgen op zes niveaus les waarbij zij stapsgewijs en spelenderwijs de technieken van het spel aanleren. In competitie verband komt de school uit in twee klassen namelijk meisjes mini aspirant en mini mix aspirant. Om betere prestaties te kunnen leveren heeft de school een verzoek gedaan bij het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken voor sportmateriaal. Voorzitter Aikman is heel blij met het aangeboden materiaal en gaf aan dat er uitgekeken kan worden naar de officiële opening van de school.