Braziliaanse ambassade heeft mobiele consulaat in Albina

650

De ambassade van Brazilië in Paramaribo heeft een mobiele consulaat in Albina. De mobiele consulaat is er vanaf donderdag 15 maart tot zondag 18 maart 2018. Het doel is om de Braziliaanse gemeenschap aldaar, die om welke redenen dan ook, niet kan afreizen naar Paramaribo tegemoet te komen.

Hier kan men terecht voor het indienen van aanvragen voor reisdocumenten, zoals paspoort en retourautorisatie naar Brazilië (ARB) en notariële akten, zoals geboorteakte, machtigingen CPF, kiezersnaam, reisvergunning voor minderjarigen.

Informatie over malaria en andere ziekten en een orale HIV / AIDS-test zullen ook worden verstrekt door het Ministerie van Gezondheid.
Er zullen ook medewerkers van de Immigratie Afdeling van het Ministerie van Justitie en Politie aanwezig zijn om te helpen bij de aanvraag van Brazilianen die zich willen legaliseren in het kader van het project Legalisatie. Het consulaat is aan de Papatamstraat, weg naar Papatam 3A bij de Church of Assemblies of God (Assembleia de Deus) Openingstijden van 08.30 uur tot 13.00 uur en van 14.00 uur tot 18.00 uur.