Overdracht leiding CASAS een feit

668

De overdracht van de leiding van Casas (Burger Luchtvaart Veiligheidsautoriteit Suriname) is een feit. Minister Jerry Miranda van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) heeft op maandag 19 maart 2018 op zijn hoofdkantoor, de resolutie overhandigd aan Anjulio Wolf, de nieuwe directeur van de Casas. Voormalig waarnemend directeur van de Casas, Brian de Souza was ook aanwezig bij het gebeuren.

Anjulio Wolf, die ongeveer een jaar in de functie van Flight Safety Division Manager bij Casas heeft gediend, is vanwege zijn prestaties, kennis en vaardigheden voorgedragen door Brian De Souza, om het roer over te nemen.
De Souza, die 40 jaar heeft gewerkt in de luchtvaart gaat binnenkort met pensioen. De Souza geeft aan, dat hij advies zal blijven geven met betrekking tot de luchtvaart in Suriname.
Minister Miranda doet een beroep op Wolf, om bij besluitvorming altijd naar eer en geweten te handelen en de toekomst van het land voorop te stellen.