Rovers in de kraag gevat

1312

De verdachten Ashwin, J. (19) en Fabian D. (18) zijn op vrijdag 9 maart door de politie van het ressort Richelieu aangehouden. De politie kreeg de melding van een beroving bij een supermarkt in de omgeving van kilometer 14. Daarbij was weggenomen de dagopbrengst.

Omstanders die de beroving opmerkten, schoten de winkelier te hulp. De jongemannen die gewapend waren met messen, renden de zaak uit, achterna gezeten door de omstanders. Eén van de verdachte is door de omstanders aangehouden. De tweede man is in de directe omgeving van de supermarkt door de politie aangehouden.

Bij fouillering is er SRD 390 teruggevonden. Beide verdachten zijn ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Ashwin en Fabian ingesloten.