First lady doneert aan behoeftige Surinamers

497

De first lady Ingrid Bouterse – Waldring, heeft wederom enkele Surinamers gelukkig gemaakt met donaties. De overhandiging van deze donaties vond plaats op het bureau van de presidentsvrouw.

“Ik voel me happy als ik zie dat degenen die ik kan helpen blij zijn, want daar doe ik het voor”, uitte de first lady zich. In gesprek met het Nationaal Informatie Instituut (NII) gaf de first lady aan iedereen graag te helpen, maar in het bijzonder de jongeren bij staat die het nodig hebben. Volgens haar zijn behoeftige jongeren kwetsbaar en wilt zij er alles aan doen dat deze groep, middels donaties, normaal met hun leeftijdsgenoten kunnen optrekken. Zo heeft Sharda Baldan, symbolisch een check overhandigd gekregen voor de aanschaf van orthopedische schoenen voor haar zoon die met een beperking is geboren. Zij is de first lady erg dankbaar voor de donatie. Walter Huur, voorzitter van de stichting ‘Koi Sa Boo’ nam een donatie in ontvangst voor een motivatieweekend dat de stichting zal organiseren voor de jongeren van mulo Atjoni. “Zonder deze donatie zou het niet mogelijk zijn dit weekend te organiseren”, gaf de voorzitter blij aan.