Zes roofverdachten aangehouden door Politie-eenheden Regio Midden

1534

Politie-eenheden van Regio Midden hebben op dinsdag 20 maart zes roofverdachten kort na een beroving aangehouden te Welgedacht B. De eenheden hebben gereageerd op een Algemene Oproep van de Centrale Meldkamer van Politie, waarbij is doorgespeeld dat een winkelier en een buschauffeur door zes manspersonen zijn beroofd.

De omgeving werd uitgekamd door de leden het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) en de Surveillance Unit. Met medewerking van omstanders en de aangetroffen sporen, werden de zes verdachten die zich schuil hielden in een pand in een zijstraat te Welgedacht B aangehouden.

Arichero, A., Chivaro R. (beiden 18), Gideon S. (21), Justin M. (20), Samorano P. (17) en de 15-jarige Gijani zijn overgedragen aan de recherche van Regio Midden. Een groot deel van de buit is op de verdachten terug gevonden. Na afstemming met lid van het Openbaar Ministerie zijn allen in verzekering gesteld.