De Surinaamse nationale U21 volleybalselectie heeft zondagmiddag ook zijn tweede wedstrijd verloren van het U21-kampioenschap Cazova (Caribbean Zonal Volleyball Association). In de Ismay van Wilgen sporthal ging Suriname met 3-0 25-16, 25-20, 25-21 onderuit.

Barbados won de eerste twee sets vrij makkelijk van Suriname. De derde set was, vanwege de vele goede blocks vanuit Surinaamse zijde en fouten van de Barbadianen, redelijk gelijkopgaand. Toch zou Barbados aan het einde van de set sterk terugkomen en won het duel tenslotte in straight sets. Eerder op de dag won Haïti met 3-0 van Trinidad & Tobago.

Zondagavond wordt dit internationaal toernooi voortgezet en staan er nog twee partijen op programma. Om 18.00 uur komen Martinique en Trinidad & Tobago in actie en om 20.00 uur Suriname tegen Haïti.

Programma maandag 02 april: Trinidad & Tobago vs. Barbados om 09.00 uur, Haïti vs. Martinique om 11.00 uur, Barbados vs. Martinique om 18.00 uur, Suriname vs. Trinidad & Tobago om 20.00 uur. Programma dinsdag 03 april: 3e vs. 4e plaats om 18.00 uur, finale 1e vs. 2e plaats om 20.00 uur.

Bron: SME Sport