21-jarige Edmund aangehouden voor mishandeling

586

De politie van het Bureau Nieuwe Haven heeft op dinsdag 27 maart de 21-jarige Edmund F. voor mishandeling aangehouden. De politie kreeg de melding van een vechtpartij in een nachtclub.

Ter plaatse zijn de vechtersbazen aangetroffen. De aangever verklaarde zijn neef te hebben geholpen die beroofd zou worden door Edmund. Hij schoot die neef te hulp en kon zodoende de beroving voorkomen.
De politie bracht Edmund over naar het bureau. Edmund verklaarde in een woordenwisseling te zijn geraakt met de aangever waarbij hij hem vuistslagen heeft toegebracht. De aangever liep daarbij letsels op.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Edmund in verzekering gesteld. De politie onderzoekt of er inderdaad sprake is geweest van beroving.