Nieuwe leden raad van ministers beëdigd

1496

paleis-3-600x400Na het zingen van het Surinaams volkslied worden kandidaat-ministers en genodigden verwelkomd in het presidentieel paleis. Met de beëdiging van de nieuwe ministers is de herschikking van het Kabinet Bouterse – Adhin een feit. Op het presidentieel paleis zijn de nieuwe leden van de raad van ministers beëdigd. Op woensdag 04 april 2018 zijn Stephen Tsang, Lekhram Soerdjan, Lilian Ferrier, Stuart Getrouw en Lalinie Gopal beëdigd door de president van de Republiek Suriname Z.E Desire Bouterse. Antoine Elias die momenteel in het buitenland vertoeft wordt op een later te bepalen datum beëdigd.

De bovengenoemde personen zullen respectievelijk de ministeries van Handel, Industrie en Toerisme, Landbouw, Veeteelt en Visserij, Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, Justitie en Politie, Sport en Jeugdzaken en Volksgezondheid bemannen. Minister Patrick Pengel zal per heden het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie onder zijn beheer krijgen. Tijdens zijn speech bedankte het Staatshoofd de scheidende ministers en wenste de nieuwe ministers heel veel succes toe met de