Drie inbrekers op heterdaad betrapt en aangehouden

555

De politie van Uitvlugt heeft de 19-jarige Eldrigde M. , Raydel M. en Leandro P., beiden 28 jaar op woensdag 4 april aangehouden.
De wetsdienaren kregen via de Centrale Meldkamer een dievenmelding aan de Titostraat. Het drietal bevond zich nog in de woning toen de politie arriveerde. Bij het zien van het politievoertuig kozen zij het hazenpad. De wetsdienaren waren genoodzaakt waarschuwingsschoten te lossen op hen tot andere gedachten te brengen.

Het drietal negeerde de waarschuwingen en zette hun vlucht voort, achterna gezeten door de politie. Op aanwijzing van omstanders zijn alle drie verdachten op hun woonadres aangehouden. Op hen zijn de buitgemaakte sieraden en goederen aangetroffen, in beslag genomen en afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

Ook zijn er andere goederen aangetroffen waarvan zij de herkomst niet kunnen verklaren. Het vermoeden bestaat dat deze van diefstal afkomstig moeten zijn.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van Paramaribo.