Rain’s Kdrama boeken ‘Don’t be afraid’ komt met een kortingbon

3034
Rainёr Karioredjo, Rain, die op zijn achtste jaar begonnen was met het schrijven van verhalen, publiceert dit keer zijn langste verhaal. ‘Dit verhaal is een Kdrama verhaal en het bevat ook een beetje Kpop’, duidt de auteur aan. Kdrama’s zijn Zuid-Koreaanse televisie series die zeer populair rond de wereld zijn, maar nu ook al in Suriname populair beginnen te worden. Kpop is Zuid-Koreaans popmuziek die zijn bekendheid in Suriname begint te krijgen. Enkele bekende Kpop artisten of groepen zijn: Twice, Black Pink, EXO en niet te vergeten BTS die in 2017 tijdens de Billboard Music Awards een award won voor Top Social Artist.
‘Don’t be afraid’ vertelt het verhaal van een Indonesische tiener die zijn terugweg naar huis is kwijt geraakt. Na een verkeersongeval met een bekende top acteur, Gi Jae Joon, nam de acteur hem onder zijn hoede. Terwijl ze samen onder het zelfde dak wonen, gaat Jae Joon in het geheim op onderzoek uit naar de jongen’s identiteit. Na maanden samenwonen en elkaar beter te hebben geleerd, ontstaat tussen beide een goede band. Maar wat gebeurd er als de wereld erachter komt als de acteur met een illegale burger blijft?
Het verhaal staat in het Engels geschreven met daarnaast ook wat Koreaanse woorden als zinnen, met de Engelse vertaling die tussen haakjes staan. Het verhaal bevat 16 hoofdstukken, verdeeld in vier delen, maar in twee aparte boeken; ‘Don’t be afraid part 1 & 2’, bevat 220 pagina’s en ‘Don’t be afraid part 3 & 4’ bevat 237 pagina’s.  
‘Bij aankoop van beide delen van de Kdrama’s, ontvangt men een korting-coupon voor het dinneren in een restaurant.’, duidt de schrijver ook aan. De boeken zijn op bestelling verkrijgbaar en geïnteresseerden kunnen hun bestelling plaatsen met de vooruit betaling via de auteur’s Facebookpagina: Rain- Rainer Karioredjo, of via instagram, kpoptheshop, tot en met 27 april.
In Tori Oso promoot Rain zijn Kdrama’s boeken tijdens de maandelijkse literataire avond en wel op woensdag 25 april 2018.
De boekbespreking in een Kdrama-Kpop-sfeer zal in Nickerie plaats vinden op zondag 29 april ’18 om 8 uur ‘s avonds in Restaurant & Sportcafé Dushi met de inlooptijd vanaf 7:30 pm en in Paramaribo op maandag 28 mei ’18 om 8 uur ’s avonds in Restaurant Lenggang Indonesia.