HC Pansa doet geste aan Simsons Gym

848

Honorair Consul van Thailand in ons land, Maurino Pansa, heeft een geste gedaan aan Simsons Gym. Het gaat om een cheque ter waarde van U$ 500 als ondersteuning voor het laten afreizen van een vechter naar Nederland voor wedstrijden. Het verzoek kwam van de sportschool en de honorair consul heeft via zijn netwerk dit bedrag kunnen doneren aan de sportschool.

De thaibokser Chavella Lee zal zondag aanstaande naar Nederland afreizen om ons land te vertegenwoordigen tijdens een thaiboks evenement. Pansa wenste zowel Lee als Simsons Gym manager Angelo Simson veel succes toe en kijkt uit naar een goed resultaat. De HC gaf aan, dat door inzet je grotere hoogten kan bereiken. Volgens hem hebben Suriname en Thailand een pad uitgezet voor duurzame ontwikkeling. In dat kader wordt getracht om samen met alle partners, onder andere de sport de plek te geven die het verdient.

Simson gaf aan, blij te zijn met de geste gedaan door de honorair consul. Volgens hem is het team super gemotiveerd en is Lee is de eerste vrouwelijke vechter die naar Nederland gaat voor thaibokswedstrijden op professioneel niveau. In juni van dit jaar heeft Lee ook een wedstrijd in Bulgarije, aldus Simson.