Minister Tsang opent “EGI DU” Beurs te Commewijne

691

De nieuwbakken minister van Handel, Industrie en Toerisme, dhr Ir. Stephen Tsang, heeft op vrijdag 6 april 2018 de “EGI DU” beurs te Commewijne geopend. De beurs waaraan ook het ministerie van HI&T heeft geparticipeerd duurde van 6 tot en met 8 april 2018.

Tijdens de opening benadrukte de minister één van de doelstellingen van het Ministerie namelijk het ontwikkelen, stimuleren en het versterken van het ondernemerschap. Hij gaf verder aan, dat via de beursstand van HI&T alle benodigde informatie over de diensten van het Ministerie verkregen kan worden en sprak tegelijkertijd de hoop uit, dat het verrijkend mag zijn. Tijdens de rondleiding heeft minister Tsang alle deelnemers bemoedigd en succes toegewenst met hun deelname aan de beurs.

De aanwezigen hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om de presentaties en workshops over onder andere het KMO fonds, het schrijven van een businessplan, het belang van bedrijfsadministratie en informatie over intellectuele eigendommen bij te wonen. Daarbij heeft HI&T enkele ondernemers benaderd om hun ervaring en kennis tijdens de presentaties met de aanwezigen te delen.