Vijf mensen dakloos door brand te Hollandse Kamp

783

In het inheemse dorp Hollandsekamp is vanmorgen omstreeks 10.00u een woning met de totale inboedel afgebrand. Het jong stel Jubithana-Lieveld is met hun 3 minderjarige kinderen dakloos geworden.

De woning was van hout opgetrokken en had een oppervlakte van 56 vierkante meter. Het was niet tegen brand verzekerd. Een 3-jarige zoon heeft vermoedelijk een aansteker gepakt uit de keuken en was daarmee bezig te spelen in de slaapkamer. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Het onderzoek duurt voort.

De districtscommissaris (dc) van Para heeft de bestuursdienst uit gestuurd voor rapportage en heeft zelf ook contact gehad met de slachtoffers. Regeringsfunctionarissen zijn van het ongeval in kennis gesteld door de dc en er wordt vanuit het commissariaat naar mogelijkheden gezocht om het gezin uit de nood te helpen.