16-jarige straatrover aangehouden; kompaan voortvluchtig

628

De politie van Munder heeft op woensdag 18 april de 16-jarige Chequil T. aangehouden. Chequil beroofde met een kompaan aan de Mariestraat een mevrouw van haar mobiele telefoontoestel. De twee jongens renden na de daad weg.

De benadeelde schakelde de politie in, die na een surveilannce in de directe omgeving Chequil aanhield. Zijn kompaan zag kans weg te komen. De buit is op Chequil terug gevonden en afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Gelet op zijn jeugdige leeftijd is hij ondergebracht in het Jeugdcellenhuis te Opa Doeli.

Aan de aanhouding van zijn kompaan Winesh R. wordt gewerkt.