21e verkeersdode is 60-jarige bromfietser

737

De 21e verkeersdode gaat om de 60-jarige bromfietser Iwan Jubitana die in het ziekenhuis overleden na betrokken te zijn geweest bij een verkeersongeval op maandag 16 april aan de Commisaris Roblesweg te Commewijne.

De bromfietser kwam op 16 april tegen een electrische mast aan en liep letsels op. In bewusteloze toestand werd hij per eigen gelegenheid afgevoerd naar de RGD politie te Meerzorg. Gelet op zijn toestand werd hij vervolgens met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Iwan werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care, waar hij op 21 april het leven liet.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide ontzielde lichamen ter obductie in beslag genomen.