Vermiste Soerish Sadhoe dood aangetroffen in langs de weg lopende goot

2844

Het ontzielde lichaam van de 55-jarige Soerish Sadhoe is in de middag van zaterdag 21 april aangetroffen in een langs de weg lopende trens aan de Sumatraweg.

De politie van Lelydorp deed na een telefonische melding dat een lijk van een manspersoon in een goot lag de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het levenloze lichaam uit de goot gehaald. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Er zijn geen tekenen van misdrijf op het lichaam aangetroffen.

Het lijk werd geïdentificeerd als te zijn dat van Soerish. Zijn zoon deed in de morgen van vrijdag 20 april aangifte van vermissing op het politiebureau. Hij verklaarde dat zijn vader op donderdag de woning heeft verlaten, na zijn echtgenote een SRD 5 te hebben gevraaghd om naar de winkel te gaan. Echter is hij niet meer naar huis gekomen.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.