Condor nog steeds ongeslagen

905

Condor heeft zijn ongeslagen status in de vrouwenhoofdklasse van de Surinaamse Volleybalbond behouden. Bij de hervatting van de competitie werd Yellow Birds maandagavond in de Anthony Nesty Sporthal in straight sets (25-21, 25-10, 25-22) geklopt.

“De zoveelste winst voelde lekker aan”, bekende Condor-captain Cheryl Brunings. “Het was wel weer wennen na een maand niet gevolleybald te hebben.” Yellow Birds dirigeerde het spel in de openingsset voordat Condor bij 17-16 overnam. “We bleven in mekaar geloven en gaven niet op”, reageerde Brunings op de trage start in de eerste set.

Collega-aanvoerster Johnelle Jameson van Yellow Birds vond dat onzekerheid en concentratieverlies geresulteerd hebben in de nederlaag. “We moeten afmaken en blijven doen waarin we goed zijn dan komt het er wel”, moedigde Jameson zichzelf en teamgenoten aan. “We komen wel eruit”, besloot ze. dWt – John Zaalman