22-jarige Roche aangehouden vanwege diefstal middels geweldpleging

977
African American in Prison

De 22-jarige Roche M. is op zondag 22 april door de leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden nabij het sportveld te Zorg en Hoop, na verkregen informatie.

Deze verdachte beroofde op dinsdag 17 april aan de Sommelsdijkstraat een onderneemster van haar tas inhoudende een geldbedrag. De dief die gezeten was op een bromfiets verliet de plek voor de komst van de politie. De benadeelde schakelde de politie van het ressort Centrum in, die assistentie inriep van hun collega’s van het RBTP.

Bij het vluchten kwam de sleutelhanger met daaraan een foto van Roche op het wegdek te vallen. De verdachte werd positief herkend door enkele politiefunctionarissen. Na verkregen informatie van een beller is Roche voornoemd gesignaleerd aan de Kamperfoelistraat. Na bekomen informatie te hebben uitgewerkt, werd hij opgespoord en aangehouden.

Hij werd ter voorgeleiding overgedragen aan de politie van ressort Centrum. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Roche in verzekering gesteld.