Brandende kaars zet woning in lichterlaaie

1208

In het ressort Zanderij is er brand uitgebroken in een woning van vier bij zes meter. De politie van het ressort Zanderij kreeg op zaterdag 28 april de melding via de Centrale Meldkamer. Voor het terrein stond een voertuig geparkeerd. Het ging in deze om het voertuig van de eigenaar.

Aangezien omstanders niet wisten of de eigenaar was vertrokken, bestond het vermoeden dat hij zich in de woning bevond en was omgekomen in de brand. Er werden echter geen lichaamsdelen aangetroffen. Naderhand bleek dat hij alleen het voertuig op het adres had achtergelaten, omdat hij zijn autosleutel niet kon vinden.

Verder verklaarde hij dat hij een brandende kaars in de woning had gelaten en vermoedt dat de woning daardoor in vlammen is op gegaan. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.