42-jarige voetganger dodelijk aangereden aan de Mawakaboweg

875

De 42-jarige voetganger Faizel Molai is in de vroege ochtend van zaterdag 5 mei aangereden door een personenauto aan de Mawakaboweg. De Politie van het ressort Santo Boma kreeg deze melding.

Bij aankomst van de politie werd het levenloze lichaam van Faizel op het wegdek naast het voertuig van de autobestuurder aangetroffen. Volgens verklaring van omstanders bevond het slachtoffer zich op een feest. Op een bepaald moment stak hij op een niet verlicht gedeelte van links naar rechts de weg over om te gaan urineren. Toen Faizel in het midden van de weg was, werd hij aangereden door een personenauto.

De autobestuurder is een militair en is in het bezit van een geldig Surinaams Rijbewijs. Hij verkeerde niet onder invloed van alcohol. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Militaire Politie.

Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Met het overlijden van deze voetganger staat de verkeersbarometer landelijk op 26.