De 20-jarige Denzil M. en Kester M. (19) zijn op woensdag 25 april door de politie van het ressort Flora aangehouden voor openlijke geweldpleging. De twee broers mishandelden op diezelfde dag een chauffeur en twee medewerkers van een vuilophaaldienst ter hoogte van de Rotonde van de Jaggernath Lachmonstraat.

De broers vonden dat de chauffeur met groot licht reed en gingen verhaal halen bij hem. De toon waarop de chauffeur tot hen sprak stond de twee niet aan, waardoor zij ertoe overgingen tot het mishandelen en bekogelen van de chauffeur en twee medewerkers. Eén van de medewerkers liep een kaakfractuur op, terwijl de andere een armfractuur opliep.

Na hun daad verlieten de twee geweldenaars de plek. Per eigen gelegenheid zijn de gewonden naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis vervoerd, waar zij na medische behandeling zijn heengezonden. De slachtoffers deden daarna het politiebureau van Flora aan en deden aangifte. De wetsdienaren hebben de verdachten opgespoord en aangehouden.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de geweldenaars in verzekering gesteld.