Een medewerker van een organisatie deed op zaterdag 28 april aangifte bij de politie van Uitvlugt van diefstal van een auto van het merk AUDI Q7, bouwjaar 2008 en een bromfiets van het merk Yamaha.

De voertuigen zijn in de nacht van 27 op 28 april weg genomen op het terrein van de organisatie in het ressort Uitvlugt. Na verkregen informatie uitgewerkt te hebben gingen leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) op een locatie in de omgeving van een Mall in het ressort Uitvlugt, alwaar de verkoop van de AUDI Q7 zou plaatsvinden in de nacht van 29 op 30 april. De wetsdienaren hielden daar de 24-jarige Jorgio I. en Regillio A.(28) aan. Op hun aanwijzing werden Mitchel F. (25) en de twee 29-jarigen Renold A. en Gregory R. aangehouden.

De AUDI Q7 is teruggevonden. De gestolen bromfiets van het merk Yamaha met het volgnummer (kentekennummer) 177651, is nog niet terecht.

De Recherche van Paramaribo roept degene die deze bromfiets heeft gekocht of onder zich heeft op, contact op te nemen op het nummer 45 1163 of zich te melden bij de recherche van Paramaribo gevestigd in het politiebureau Geyersvlijt .

Alle vijf criminelen zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.