Geestelijk gestoorde zoon (36) opgepakt voor neersteken moeder

1256
Man with knife

De 36-jarige Partjo A. is op maandag 14 mei door de politie van het ressort Atjoni aangehouden en overgedragen aan de recherche van regio Midden.

Na de melding van een steekpartij in het dorp Gujaba deed de politie van Atjonie de plek aan. Daar aangekomen, bleek het om een geestelijk gestoorde zoon te gaan die zijn moeder zonder enige redenen met een scherp voorwerp verwondingen heeft toegebracht in haar rug.

Het slachtoffer werd voor medische behandeling afgevoerd naar de politie te Nieuw Aurora. Voor verdere medische behandeling is zij per vliegtuig overgevlogen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De verdachte Partjo is eveneens overgebracht naar Paramaribo en overgedragen aan de recherche van regio Midden. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de geestelijk gestoorde zoon in verzekering gesteld.

Het scherp voorwerp is door de politie van Atjonie in beslag genomen.